The Dutch Bicycle Rental Website uses cookies to enhance User Experience and track visitor analytics.

De Nieuwe fiets

Een gloednieuw assortiment fietsen

Wanneer je op je locatie geheel nieuwe fietsen wilt aanbieden, zal Dutch Bicycle deze fietsen voor jou aanschaffen. Er is dus geen investering nodig in goede kwaliteitsfietsen.

Naast de 'gewone' 7 versnellingen unisex fietsen, kan je het assortiment uitbreiden met onder andere e-bikes, bolderwagens, skelters en familiefietsen!

Ons registratieprogramma

Op het moment dat je fietsen van ons verhuurd, mag je kosteloos gebruik maken van ons registratieprogramma 'Easyrent'.
In dit programma kan je eenvoudig reserveringen maken, fietsen uitgeven en reparatietickets aanmelden. Het programma geeft je in een oogopslag inzicht in de fietsen die je nog beschikbaar hebt, maar ook welke terug gebracht moeten worden.
Het programma spreekt eigenlijk voor zich, maar natuurlijk geven we je persoonlijk uitleg wanneer we gaan samenwerken.

Wie voert de service en het onderhoud uit?

We bieden twee mogelijkheden, self service of full service:

Self Service

Ben je handig , niet bang voor vieze handen en wil je de voordeligste deal? Kies dan voor Self Service. Je voert dan het onderhoud zelf uit! Onderdelen kunnen bij ons besteld worden en sturen wij naar je toe.
Kostenbesparend én onderhouden op de tijden dat jij dat wil.


Full Service
Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin of tijd om de fietsen te onderhouden? Onze service
monteurs staan graag voor je klaar om de fietsen in topconditie te houden!

In het registratieprogramma 'Easyrent' kan je een reparatie aanmelden. Deze zijn ook direct bij ons zichtbaar. Wij werken samen met verschillende servicemonteurs door heel Nederland, om jouw fietsen snel van service en onderhoud te kunnen voorzien.

Wat kost het?

Wanneer we een geheel nieuw assortiment aanschaffen, denken we graag samen vooruit. De nieuwe fietsen zullen immers langer dan één seizoen meegaan. We gaan graag een samenwerking aan voor drie jaar.


Elke fiets die we op een locatie plaatsen, zal vanaf 30 dagen verhuurd moeten worden in één jaar. Dit zijn net 2 dagen per maand! De verhuurprijs is € 11,00 per dag. De opbrengsten van de verhuur zullen verdeeld worden. Een deel voor jullie, en een deel voor ons. Hoe meer fietsen je verhuurd, hoe hoger de opbrengst dus ook voor jezelf is.

Dat klinkt interessant!

Hebben we je interesse gewekt? We komen graag in contact met je!

Het is altijd mogelijk contact met ons op te nemen voor meer informatie. Daarnaast vinden we persoonlijke kennis en betrokkenheid erg belangrijk. We komen graag bij je op locatie langs om jouw wensen en ideeën te bespreken. Ook is het mogelijk dat we een voorbeeldfiets meenemen, zodat er een proefritje gemaakt kan worden.

Ook gedurende het verhuurseizoen kan je ons altijd bereiken voor vragen.