The Dutch Bicycle Rental Website uses cookies to enhance User Experience and track visitor analytics.

Tweedekansjes

De 'zo goed als nieuwe' fiets

Dutch Bicycle Rental geeft je de mogelijkheid fietsen aan te bieden, zonder zelf te investeren in goede, stevige kwaliteitsfietsen.

De fietsen die wij aanbieden zijn twee tot drie jaar gebruikt maar nog net Zo Goed Als Nieuwe! Alle fietsen zien er exact hetzelfde uit en hebben standaard 7 versnellingen. De ‘zo goed als nieuwe fiets’ is dus ideaal voor dagjes erop uit voor je gasten, maar ook voor jouw portemonnee!

De 'zo goed als nieuwe' fiets

Wie voert de service en het onderhoud uit?

We bieden twee mogelijkheden, self service of full service:

Self Service

Ben je handig , niet bang voor vieze handen en wil je de voordeligste deal? Kies dan voor Self Service. Je voert dan het onderhoud zelf uit! Onderdelen kunnen bij ons besteld worden en sturen wij naar je toe.
Kostenbesparend én onderhouden op de tijden dat jij dat wil.


Full Service
Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin of tijd om de fietsen te onderhouden? Onze servicemonteurs staan graag voor je klaar om de fietsen in topconditie te houden!

In het registratieprogramma 'Easyrent' kan je een reparatie aanmelden. Deze zijn ook direct bij ons zichtbaar. Wij werken samen met verschillende servicemonteurs door heel Nederland, om jouw fietsen snel van service en onderhoud te kunnen voorzien.

Wie voert de service en het onderhoud uit?

Het registratieprogramma

Wanneer je fietsen van ons verhuurd, mag je kosteloos gebruik maken van ons registratieprogramma 'Easyrent'.
In dit programma kan je eenvoudig reserveringen maken, fietsen uitgeven en reparatietickets aanmelden. Het programma geeft je in een oogopslag inzicht in de fietsen die je nog beschikbaar hebt, maar ook welke terug gebracht moeten worden.
Het programma spreekt eigenlijk voor zich, maar natuurlijk geven we je persoonlijk uitleg wanneer we gaan samenwerken.

Het registratieprogramma

Wat kost het?

Bij self service plaatsen we al vanaf € 9,95 p/m een fiets op locatie. De verhuurprijs mag je zelf bepalen. De gemiddelde verhuurprijs van een unisex fiets ligt tussen de € 10,00 en € 12,00 per dag. Wanneer je de fiets 1 keer per maand verhuurd, heb je de kosten er al uit. Alle extra opbrengsten zijn direct voor jou!


Bij full-service is dit bedrag gebaseerd op een gemiddelde bezetting van 25 dagen per jaar. We gaan er dan vanuit dat je de fiets 25 dagen per jaar verhuurd. Dit is omgerekend net 2 dagen per jaar! De verhuurprijs voor je gasten is € 9,95 per dag. De opbrengst van de verhuur zal worden verdeeld. Een deel voor jullie voor het verhuren en een deel voor de kosten die wij maken.

In tegenstelling tot hotels die het gehele jaar geopend zijn, openen campings pas hun deuren in april.
Een samenwerking is al mogelijk voor een periode van 7 maanden, uitgaande van april tot en met oktober. Op deze manier kunnen we elke locatie tegemoet komen.

We bieden tevens een gratis, eenvoudig, registratieprogramma aan, zodat het inzichtelijk wordt welke fietsen zijn verhuurd, welke gerepareerd moeten worden en welke je nog beschikbaar hebt.

Wat kost het?

Dat klinkt interessant!

Hebben we je interesse gewekt? We komen graag in contact met je!

Het is altijd mogelijk contact met ons op te nemen voor meer informatie. Daarnaast vinden we persoonlijke kennis en betrokkenheid erg belangrijk. We komen graag bij je op locatie langs om jouw wensen en ideeën te bespreken. Ook is het mogelijk dat we een voorbeeldfiets meenemen, zodat er een proefritje gemaakt kan worden.

Ook gedurende het verhuurseizoen kan je ons altijd bereiken voor vragen.

Dat klinkt interessant!